Seizoen 2016

Het seizoen 2016 staat voor de deur. Het Watersportcentrum staat al weer op het strand! De douches, toiletten en toegangsdeur doen het weer. Vanaf half maart is het Watersportcentrum voor iedereen toegankelijk tot half oktober.Recentelijk hebben we aan de hand van de jaarcijfers over 2015 vastgesteld… Lees meer »

Verzekering voor stalling van de surfspullen

Sinds kort is er een verzekering die ook de spullen dekt die gestalt zijn bij Sports at Sea, waar vaak een normale inboedelverzekering niet toereikend is kan Sportzeker uw spullen verzekeren. Vanwege de goed beveiligde opstal is S@S één van de weinige plekken in Nederland… Lees meer »

Sports at Sea plaatst windguru meetstation

Stichting Sports at Sea heeft een officiële Windguru meetstation geïnstalleerd. Dit meetstation is gemonteerd op het gebouw van Sports at Sea en geeft de actuele windsnelheid aan in knopen, de windrichting en de temperatuur in Celsius, gegevens die onmisbaar zijn voor de watersporters. Deze actuele gegevens samen… Lees meer »

Yoga bij S@S, zondags om elf uur

Yoga heeft in Nederland nog altijd het imago van zweverig en moeilijk gedoe. Yoga kan echter juist down to earth zijn en een hele goede aanvulling voor iedere sporter. Bij yoga draait alles om balans. Het gaat om de perfecte verdeling tussen inspanning en ontspanning…. Lees meer »