Kitesurfles

Sinds 2015 organiseert kitesurfschool 4Wind kitesurfles bij Sports at Sea in Castricum.

Kitesurfles noord hollandKitesurfen leer je vooral door te doen. Wij vinden het belangrijk dat de cursist zoveel mogelijk zelf bezig is met het kitesurfen. Ons doel is om jou alles te leren wat je moet weten om zelfstandig en verantwoord aan de slag te gaan. De kitesurflessen worden gegeven door Sander en Ronald, ervaren IKO instructeurs.

Bij 4Wind is er keuze in verschillende les mogelijkheden. Een groepsles (maximaal 3 personen), privé voor twee en privéles. Buiten de enkele lessen zijn er ook volledige kitesurfcursussen te boeken. Gedurende deze cursus leren de ervaren IKO instructeurs het kitesurfen stap voor stap! Na deze cursus ben je gegarandeerd zelfstandig kiter. Kijk voor meer informatie op: www.4windkitesurfles.nl

Dat kitesurfen niet alleen voor 16+ is weggelegd is de laatste jaren wel bewezen. Tegenwoordig is vroeg niet vroeg genoeg! Deze kitesurfschool geeft ook kitesurfles aan kinderen vanaf 12 jaar.

Naast kitesurfles verhuren zij SUPs en golfsurfboards.

U kunt bij 4Wind kitesurfschool ook terecht voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familiedag. Meer informatie hierover vind u terug op de website.

Wanneer?

Kitesurfschool 4Wind is geopend van 1 April tot 1 November.

Prijzen

Kitesurfles al vanaf €99,-.

Voor extra informatie of reservering kunt u een mail sturen naar info@4windkitesurfles.nl en zijn wij telefonisch bereikbaar op 0031(0) 6 42305561

kitesurfles in castricum