Verzekering voor stalling van de surfspullen

Sinds kort is er een verzekering die ook de spullen dekt die gestalt zijn bij Sports at Sea, waar vaak een normale inboedelverzekering niet toereikend is kan Sportzeker uw spullen verzekeren. Vanwege de goed beveiligde opstal is S@S één van de weinige plekken in Nederland waar deze verzekering geldt.

Sportzeker is een maatschappij die is gespecialiseerd in het verzekeren van surfreizen en surf-materiaal.

Hun streven is dat jij onbezorgd het water op kan om te surfen, of je nu op vakantie bent of in Nederland een middagje gaat varen maar ook dat je de kostbare spullen met een gerust hart achter kan laten in een persoonlijke lokker. Zij bieden daarom een complete reis- en materiaalverzekering in één. Schades, diefstal uit stalling en ongelukken zijn daarmee verzekerd.

Aanvullend en ook erg belangrijk voor kitesurfers heb je de mogelijkheid om aansprakelijkheid bij surfongelukken af te dekken.

Je kan dus zonder zorgen het water op en je bent 365 dagen per jaar verzekerd in binnen- en buitenland (ook wintersport).

Uniek en nieuw in deze verzekering is dat je ook verzekerd bent tegen diefstal uit een persoonlijke locker. Lees meer op: http://surf.sportzeker.nl/stalling-uit-een-persoonlijke-locker/