Surfski-Holland

surfski 4smal

Een surfski is een lange, smalle, lichtgewicht sit-on-top kajak en wordt meestal gebruikt voor open water racen. De meeste races worden downwind gevoerd, wat betekent dat je de wind en de golven van achter hebt, zodat je de golven kunt surfen terwijl je peddelt. Dit maakt een surfski veruit de snelste kajak op zee. Surfski-Holland is de enigste surfski vereniging in Nederland en dat maakt het uniek dat zij deze sport op het strand van Castricum aanbieden.

Alle lidmaatschappen zijn geldig voor één strandseizoen. U ontvangt een persoonlijke tag die u toegang geeft voor faciliteiten waaraan uw abonnement voldoet. Bij deze lidmaatschappen wordt u lid van Sports at Sea en Surfski-Holland. U kunt deelnemen aan alle activiteiten die Surfski-Holland organiseert en u heeft toegang tot het gehele complex en kunt u van alle faciliteiten gebruik maken. Naast deze lidmaatschappen, is er een gezinslidmaatschap waarmee u korting krijgt vanaf 3 gezinsleden.

Lidmaatschap S@S + Surfski-Holland: € 100,-

Lidmaatschap S@S + Surfski-Holland + locker: € 220,-

Lidmaatschap S@S + Surfski-Holland + bootstalling: € 220,-

Borg gele toegangs armband; €25,-

Gezinslidmaatschap S@S + Surfski-Holland voor 3 of 4 personen: € 200,- → Deze prijs is exclusief € 20,- p.p. bijdrage aan Surfski-Holland en exclusief locker. Ieder extra gezinslid kost € 20,-

Als je vragen hebt, stuur dan een email naar info@sportsatsea.nl en laat daarbij een telefoonnummer achter waarop we je kunnen bereiken.
Wij verwerken dan jouw verzoek en nemen contact met je op over de uitvoering.

Als het gaat om het verstrekken, wijzigen of terugnemen van polsbandjes, dan maken we een individuele afspraak of we leggen deze klaar bij de surf instructeurs van 4Wind Kitesurfles.

Overige prijzen Sports at Sea

Algemene voorwaarden