Camping Bakkum

Camping Bakkum biedt S@S watersportplaatsen aan

Op Camping Bakkum zijn vanaf 2015 speciaal ingerichte watersportplaatsen beschikbaar! Er is een speciaal kampeerveld waar je helemaal in de sfeer komt van de watersport. Beleef hier het ultieme strandgevoel met hangmatten, decoraties van surfboards, posters en een gezamenlijke grillplaats. Ook bieden ze vanuit dit kampeerveld surflessen aan van de surfschool die in de vakanties op de camping huisvesten. De surfcoaches zijn hier vaak te vinden en willen graag met jullie surfen. Een ervaring om nooit te vergeten! Op het surfveldje maken ze samen regelmatig kampvuurtjes, doen ze spelletjes en organiseren ze bij mooi weer een BBQ met het hele veldje.

Camping_bakkum_watersport_sportsatseaKampeerders die een watersportplaats op camping Bakkum reserveren krijgen een locker in het S@S watersportcentrum om te gebruiken. Een handige kluis voor je surfplanken, strandstoeltjes, parasol etc. Dus geen gesleep meer vanaf de camping! Verder is er in het complex een grote ruimte om sportmaterialen en kleding af te spoelen en te laten drogen zodat deze goed onderhouden kunnen worden. Ook zijn er warme douches en schone toiletten aanwezig.

“Golfsurfen in Nederland, dat kan toch helemaal niet?” horen wij vaker. Niets is minder waar. Nederland, en vooral de omgeving van Castricum, is bij uitstek de perfecte plek om te leren golfsurfen. De golven zijn niet al te krachtig, hol en hoog, er is een veilige zandbodem en de golven rollen erg lang door.

Camping bakkum sports at sea watersportplaatsCamping Bakkum biedt voor elke leeftijd en elk surflevel een passend programma aan. Er worden groepslessen gegeven op vaste dagen in de week voor kinderen. Een privéles kan ook geboekt worden. In de mei- en zomervakantie kun je zelfs meedoen aan het strandkamp. Een week lang survival op het strand, in de zee en in de duinen.

Boek nu uw vakantie via www.campingbakkum.nlinfo@campingbakkum.nl of via 0251661091.