Kitesurfen, Windsurfen & Stand Up Paddling

SurfvakantieSurfvereniging Freakwave is al 25 jaar te vinden op het strand van Castricum aan Zee. De vereniging bestaat uit ongeveer 60 surfende leden, maar dit aantal zal door de samenwerking met Sports at Sea gaan stijgen. De vereniging heeft als doel de beoefening en de bevordering van de surfsport, zoals windsurfen, kitesurfen en stand-up paddelen. Zij tracht dit onder meer te bereiken door het houden van safety-clinics, het organiseren van wedstrijden en activiteiten als bijvoorbeeld down-winders.

Alle lidmaatschappen zijn geldig voor één strandseizoen. U ontvangt een persoonlijke tag (elektronische toegangschip in de vorm van een rubberen armband) voor €25,- borg, die u toegang geeft voor faciliteiten waaraan uw abonnement voldoet. Bij deze lidmaatschappen wordt u zowel lid van Sports at Sea als van surfvereniging Freakwave. Hiermee kunt u deelnemen aan alle activiteiten die surfvereniging Freakwave organiseert en heeft u toegang tot het gehele complex en kunt u van alle faciliteiten gebruik maken.

Schermafbeelding 2014-05-16 om 10.36.10

Lidmaatschap S@S: € 99,-

Lidmaatschap S@S + locker/ligplaats: € 276,21

Borg gele toegangs armband; €25,-

Kids lidmaatschap 14-18 jaar: € 97,09- → Kinderen tussen 14 en 18 jaar oud krijgen van surfvereniging Freakwave € 40,- korting. Kinderen onder de 14 jaar hebben gratis toegang onder begeleiding van ouders.

Gezinslidmaatschap S@S voor 3 of 4 personen: € 214,18- → Deze prijs is exclusief € 10,- p.p. bijdrage aan Freakwave en exclusief locker. Ieder extra gezinslid kost € 10,- extra

Als je vragen hebt, stuur dan een email naar info@sportsatsea.nl en laat daarbij een telefoonnummer achter waarop we je kunnen bereiken.
Wij verwerken dan jouw verzoek en nemen contact met je op over de uitvoering.

Als het gaat om het verstrekken, wijzigen of terugnemen van polsbandjes, dan maken we een individuele afspraak of we leggen deze klaar bij de surf instructeurs van 4Wind Kitesurfles.

Overige prijzen Sports at Sea

Algemene voorwaarden