Golfsurfen

kidsclub-2600-350Om te golfsurfen heb je golven nodig, geen zeil, hoe kleiner de golven hoe groter het board en omgekeerd. Surfen doe je door gebruik te maken van de golfslag van de zee. Een surfer gebruikt de voorzijde van de golf om zijn plank voldoende vaart te geven en om staande op de plank met de golf mee te kunnen varen. Surfen is de basis van sporten zoals windsurfen maar ook skateboarden, snowboarden of wakeboarden. Iedereen kan leren golfsurfen, onder begeleiding van een goede instructeur worden de kneepjes van het golsurfen aangeleerd.

Voor gevorderde surfers is Castricum een heerlijk rustige surfspot en met de faciliteiten van Sports at Sea zeker de moeite waard. Na het surfen stal je je board, neemt een warme douche, en lounge je met je surfmaten om de hoogste golven en de beste ritten nog eens door te nemen.

Alle lidmaatschappen zijn geldig voor één strandseizoen. U ontvangt een persoonlijke tag (elektronische toegangschip in de vorm van een rubberen armband) voor €25,- borg, die u toegang geeft tot de faciliteiten waaraan uw abonnement voldoet. Bij deze lidmaatschappen wordt u lid van Sports at Sea en heeft u toegang tot het gehele complex en kunt u van alle faciliteiten gebruik maken. Naast deze lidmaatschappen, is er een gezinslidmaatschap waarmee u korting krijgt vanaf 3 gezinsleden.

Lidmaatschap S@S: € 99,-

Lidmaatschap S@S + locker: € 276,21

Borg gele toegangs armband; €25,-

Gezinslidmaatschap S@S voor 3 of 4 personen: € 214,18- (ieder extra gezinslid kost € 10,-). Dit is exclusief locker.

Als je vragen hebt, stuur dan een email naar info@sportsatsea.nl en laat daarbij een telefoonnummer achter waarop we je kunnen bereiken.
Wij verwerken dan jouw verzoek en nemen contact met je op over de uitvoering.

Als het gaat om het verstrekken, wijzigen of terugnemen van polsbandjes, dan maken we een individuele afspraak of we leggen deze klaar bij de surf instructeurs van 4Wind Kitesurfles.

Overige prijzen Sports at Sea

Algemene voorwaarden