Strandkampen

Een week lang survival op het strand, in de zee en in de duinen. Hou je van actie en avontuur, dan is dit zomerkamp echt iets voor jou! Bij het strandkamp staat de week in het teken van de leuke strand activiteiten zoals brandingraften, beachvolleybal, golfsurfen, bodyboarden en stoere survival activiteiten als boogschieten, mega katapulten bouwen en een GPS Tocht. Kortom je hoeft je deze week geen moment te vervelen op dit uitdagende kamp!

Het zomerkamp

Elke dag om 10:00 beginnen we gezamenlijk met een leuk spel, dan wordt de groep in tweeën gesplitst. Een groep gaat een strandactiviteit doen (bijvoorbeeld boogschieten, GPS-tocht, levensgrote katapult bouwen, jutterskunst of powerkiten), de andere groep gaat een wateractiviteit doen (raften, korren, golfsurfen of bodyboarden). Na de spectaculaire activiteiten is het tijd voor een heerlijke lunch op het paviljoen en kunnen de kids even bijkomen. Na de lunch worden de groepen gewisseld en aan het einde van de dag staat nog een leuke afsluiter op het programma. Elke dag is anders en gevuld met andere activiteiten. Naast de activiteiten is er ook een speurtocht naar een verloren schatkist, een meet&greet met een profsurfer, een certificaat en een bonte middag met alleen maar winnaars. De leukste week van je vakantie!

Wateractiviteiten

De surflessen (en brandingraften) tijdens het zomerkamp worden gegeven door gekwalificeerde surfleraren die tevens lifeguard zijn. Je leert niet alleen hoge golven te bedwingen en trucjes te maken, maar je krijgt ook zeekennis van ons mee zodat jij voortaan zelf veilig het water op kunt gaan! Wat is bijvoorbeeld een mui? Waarom zijn er kwallen met oostenwind? Deze vragen zullen tijdens de surfles beantwoord worden! De surfles bestaat dus uit een kort theorie gedeelte en een praktijkgedeelte waarbij je met je eigen board de hoge golven mag surfen. Let op, golfsurfen is verslavend!

De zomerkampen vinden in elke week van de zomervakantie plaats van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00. Het wordt georganiseerd voor kinderen van 7 t/m 11 jaar en van 12 t/m 15 jaar. Gedurende de week worden er vele foto’s genomen die je aan het eind van de week kosteloos kunt meenemen. Elke week kunnen je ouders meekijken via facebook, als de foto’s online worden gezet.

 

Voor meer info: Website De Jongens Uit Schoorl